Leptir

5,040.00 RSD

Na zalihama (može da se naruči na upit)

Šifra proizvoda: 0014 Kategorija:

Namena: drvena igračka za slaganje. Igračka se sastoji od drvene osnove u obilku leptira, tri para krila u različitim bojama, četiri različita oblika koja treba postaviti u krila leptira i dva oblika koja treba postaviti u telo leptira. Krila leptira se mogu slagati po bojama, tako da krila budu jednobojna ili pak u različitim bojama tako da krila budu šarena. Kroz igru sa ovim leptirom dete uči da razlikuje boje i oblike, kao i različite kombinacije boja. Igračka ima 9 različitih boja.

Igračka podstiče razvoj fine motorike, logičko razmišljanje i spretnost. Igračka se brojnim mogućnostima za učenje kroz igru i zabavu. Ima za cilj da podstakne dete da razmišlja, da proba, da ne odustane kada pogreši ali i da kombinuje različite boje i time razvija maštu, planiranje i osečaj za kombinovanje različitih boja. Takođe, dete uči da razlikuje visinu i debljinu tj. da uoči vizuelno njihove razlike ali i da razlikuje oblike i boje. Namenjeno je za decu od 3+ godine

Igračka se sastoji od više elemenata (16 elemenata), koji su fino obrađeni, dugotrajna je i korisna je za više generacija dece.

Materijal: kvalitetno tvrdo drvo

Dimenzije igračke: 28cm x 27cm x 5 cm

Dimenzije pakovanja: 30cm x 27cm x 5,5cm

Boja: igračka je farbana bojama na vodenoj osnovi i zaštićena ekološkim lakom na vodenoj osnovi. Boja poseduje sertifikat proizvođača. Sve boje su neškodljive i bezbedne za decu. Lak poseduje sertifikat proizvođača. Lak je neškodljiv i bezbedan za decu.

Sve površine se mogu prebrisati vlažnom krpom, ne potapati u vodu.

Rok upotrebe: neograničen

Težina1.900 kg