Uslovi korišćenja

Opšti uslovi kupovine

  • Ovim tekstom definisana su opšta pravila korišćenja i kupovine na web sajtu cudesnodrvo.rs
  • cudesnodrvo.rs zadržava pravo promene uslova korišćenja-kupovine zavisno od promene u ponudi svojih usluga i(li) važeće zakonske regulative.
  • Kupac je u obavezi da pre svake kupovine proveri informacije vezane za uslove poslovanja. Korišćenjem sajta, kupac je saglasan sa uslovima korišćenja i kupovine, što potvrđuje kupovinom.
  • Sva naručena roba putem web prodavnice Prodavca obavezujuća je za Kupca i Prodavca istovremeno, i ne može biti otkazana ili izmenjena bez prethodnog dogovora obe strane.

Cene i načini plaćanja

  • Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.
  • Sve cene na našoj sweb strani su izražene u dinarima. Sve cene izražene su sa uračunatim porezom na dodatu vrednost u iznosu od 20%. Prodavac zadržava pravo izmene cena.
  • Obaveštenje o ceni Vaše isporuke možete videti u korpi prilikom pregleda same korpe, a prilikom uspešno obaveljenog poručivanja, zajedno sa porudžbinom na Vaš e-mail će stići i obaveštenje o ceni Vaše isporuke.
  • Sva plaćanja biće izvršena u  dinarima.

Plačanjem preko računa

Nakon poručivanja i telefonske potvrde Vaše porudžbine, putem E-maila dobijate predračun, a iznos sa predračuna možete opštom uplatnicom da uplatite na šalteru bilo koje banke ili pošte na teritoriji Republike Srbije ili putem e-bankinga. Vašu narudžbinu možete platiti direktnom uplatom na račun Prodavca. Nakon evidentiranja Vaše uplate, proizvodi sa porudžbenice se salju na Vašu adresu. Sve troškove isporuke bez obzira na vrednost porudžbine plaćate Vi u gotovini u dinarima, direktno dostavljaču kurisrske službe prilikom isporuke Vaše porudžbine.

Plaćanje pouzećem

Kod plaćanja pouzećem Vašu porudžbinu plaćate u gotovini u dinarima, direktno dostavljaču kurirske službe prilikom isporuke Vaše porudžbine. Uz porudžbinu dobijate i račun za kupljene proizvode iz Vaše porudžbine. Sve troškove isporuke bez obzira na vrednost porudžbine plaćate Vi u gotovini u dinarima, direktno dostavljaču kurisrske službe prilikom isporuke Vaše porudžbine.

Rokovi, uslovi i način isporuke

Rokovi isporuke

Period tokom kojeg ćemo Vas kontaktirati radi potvrđivanja porudžbine je najčešće do 2 radna dana. Za sve porudžbine poslate petkom i tokom vikenda ( subotom i nedeljom), kontaktiraćemo će Vas počev od naredne nedelje. Od tog trenutka ( kada Vas kontaktiramo na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice) rok isporuke je 5 radnih dana ( ne računajući subotu i nedelju). Kurirska služba je POST EXPRESS i isporuka se vrši po njihovom važećem cenovniku.

Za pravna lica ili fizička lica koja žele da naruče veću količinu proizvoda, rokovi isporuke se posebno ugovaraju u zavisnosti od količine proizvoda, te Vas molimo da nas kontaktirate na kontakt telefon 064-249-80-01 ili e-mail adresu cudesnodrvovb@gmail.com

Način isporuku

Robu možete preuzeti na nekoliko načina:

1. Lokalno preuzimanje – znači da robu preuzimate u Vrnjačkoj Banji, na adresi ul.Popinskih boraca br.33.

2. Slanjem pošiljke – pre slanja pošiljke, kontaktiraćemo Vas na telefon koji ste dali prilikom narudžbine. Kurir dostavne službe će Vam se javiti telefonom pre isporuke. Kuriri pošiljke donose na adresu u periodu od 8-19 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na dogovorenoj (naznačenoj) adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir dostavne službe ne pronađe na dogovorenoj (naznačenoj) adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i da ugovorite novi termin isporuke.

Pošiljka će se vratiti nama, ukoliko Vas i tada kurir dostavne službe ne pronađe na dogovorenoj (naznačenoj) adresi. Kada nam se pošiljka koja nije urućena vrati, kontaktiraćemo Vas ponovo na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice, kako bi utvrdili razlog neurućivanja pošiljke i kako bi se dogovorili o ponovnom slanju pošiljke.

Prilikom preuzimanja pošiljke,  potrebno je da vizuelno pregledate pošiljku i proverite da li je paket neoštećen. Ukoliko jeste, slobodno ga preuzmite. Ukoliko postoje vidljiva oštećenja i ukoliko je transpotna kutija značajno oštećena a Vi posumnjate da je proizvod oštećen odbijte prijem i obavestite nas. Takođe, možete da zahtevate otvaranje u prisustvu dostavljača kurirske službe, i proverite da li je oštećenje spoljnjeg paketa uticalo na kupljeni paket, odnosno na igračku i njeno pakovanje. Ukoliko jeste, zahtevajte da sačinite prigovor/reklamaciju i kontaktirajte nas na broj +381 64 249-80-01 kako bi dobili instrukcije za dalje korake.

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Reklamacije

Prodavac obezbeđuje isporuku robe u originalnom pakovanju i u funkcionalnom i ispravnom stanju, a ukoliko primetite da je roba oštećena iz bilo kog razloga, obratite nam se za prijavu reklamacije na e-mail ili kontakt telefon: 064-249-80-01 a mi ćemo Vam po prethodnom dogovoru poslati novu robu ili vratiti novac. Prilikom preuzimanja robe ili pošiljke od strane kurira dostavne službe, potrebno je da prekontrolišete sadržaj paketa, jer se naknadne reklamacije u vezi sa količinom ili oštećenjem paketa, neće uvažavati.

Kupac ima pravo na otklanjanje nedostataka  na proizvodima  isključivo uz račun, koji je dužan da priloži prilikom reklamacije kupljene robe. Reklamacije bez računa, neće se uvažavati.

Podaci za identifikaciju

Poreski identifikacioni broj: 112540162          
Matični br. 21695254
Pun naziv:  MIBOAL DOO Vrnjačka Banja
Direktor: Todorović Milan
Mesto: Vrnjačka Banja
Obveznik PDV-a:  DA
Pretežna delatnost: proizvodnja igara i igračaka
Datum upisa u registar: 22.06.2021.godine MIBOAL DOO Vrnjačka Banja
Račun:  200-3325990101908-33 Poštanska štedionica a.d. Beograd
Web: www.cudesnodrvo.rs