O nama

Kada smo postali roditelji, počeli smo da obraćamo pažnju na dečije igračke. Kako su naša deca rasla, shvatili smo da imaju mnogo igračaka koje vole, ali da one jednostavno nisu dugog veka. Igračke za decu imaju veliku važnost, a patnju dece zbog oštećenih ili slomljenih igračaka, mogu razumeti samo roditelji.

Odlučili smo da postanemo mali proizvođači, da osmišljavamo i pravimo igračke za našu ali i svu ostalu decu. Ideja je bila da naše igračke budu autentične, napravljene od kvalitetnog drveta sa finom obradom, zanimljivim dizajnom i u jednostavnom pakovanju. Da budemo drugačiji od drugih. Da sačuvamo prirodan izgled  i strukturu drveta.

Posebnu pažnju posvećujemo svakoj igrački koju napravimo, jer je svaka ručno obrađena. Naše igračke su zdravstveno bezbedne i ispravne, poseduju stručno mišljenje nadležne institucije, bilo da su u pitanju bojene igračke ili ne. Sve boje su neškodljive i bezbedne za decu, poseduju sertifikat proizvođača. Takođe, sve naše igračke su rađene od kvalitetnog drveta, dugotrajne su i pogodne za više generacija dece.

Želimo da ostvarimo svoje poslovne ideje, ali pre svega, želimo da se dopadnemo našim i Vašim mališanima, da naše drvene igračke budu sastavni deo njihovog detinjstva, da podstiču  njihovu maštu i kreativnost, da ih edukuju, da mališanima i roditeljima „prirastu za srce“.

Naše igračke su prikazane verodostojno i ako zavirite u krošnju čudesnog drveta verujemo da ćete pronaći plod po Vašoj meri.