Politika privatnosti

Zaštita podataka

Prikupljamo samo neophodne podatke o korisnicima odnosno kupcima. Svi podaci koje korisnik ili kupac ostavlja čuvaju se na serveru. Prilupljaju se samo osnovni podaci koji su potrebni za poslovanje i informisanje kupaca. Isti imaju za cilj kvalitetno i brzo pružanje usluge, nijedan podatak se ne prodaje niti daje na uvid nekom trećem licu.

Vaše podatke o ličnosti prenosimo trećim licima samo kada je to nephodno za ispunjenje ugovorne obaveze. Vaše podatke dajemo samo u meri u kojoj je to nephodno kompanijama koje vrše dostavu poručenih proizvoda i njihovim zaposlenim licima ili pošti odnosno bankama preko kojih se vrši plaćanje, tj. samo licima neophodnim za realizaciju kupovine.

Drugi podaci se neće prenositi osim ukoliko ne date izričitu saglasnost. 

Prilikom registracije, kupci ostavljaju svoje podatke- e-mail adresu i kontakt telefon, ali te podatke ne  koristmo u svrhu marketinga ili reklamiranja naših  proizvoda.

Ukoliko to želite, možete nam posalti e-mail na našu e-mail adresu: cudesnodrvovb@gmail.com

Kupci imaju mogućnost da budu izbrisani sa mailing lista kao i da im se na njihov zahtev putem e- maila ne salju obaveštenja, aktuelni popusti, akcije i sl.Svi podaci koje korisnici odnosno kupci ostavljaju na ovom sajtu se strogo čuvaju. Poštujemo načelo zaštite privatnosti.

Takođe, saglasnost za obradu podataka možete povući u svako doba slanjem e-amail- na e-mail adresu cudesnodrvovb@gmail.com ili upućivanjem dopisa na adresu Popinski borci br.33, Vrnjačka Banja

Povlačenje saglasnosti neće uticati na zakonitost obrade podataka a na osnovu Vaše saglasnoti koja je izvršena pre povlaćenja Vaše saglasnosti.

Svi podaci koje ste ostavili prilikom popunjavanja registracije služe samo i isključivo za potrebe kupovine naših proizvoda.Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost naših kupaca.

Svi podaci koje posedujemo o kupcima (telefon, adresa, e-mail, kupljeni proizvodi od strane kupca) dostupni su samo našim operaterima i nikome više. Svi zaposleni odgovorni su za poštovanje pravila zaštite privatnosti.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Podaci za identifikaciju

Poreski identifikacioni broj: 112540162          
Matični br. 21695254
Pun naziv:  MIBOAL DOO Vrnjačka Banja
Direktor: Todorović Milan
Mesto: Vrnjačka Banja
Obveznik PDV-a:  DA
Pretežna delatnost: proizvodnja igara i igračaka
Datum upisa u registar: 22.06.2021.godine MIBOAL DOO Vrnjačka Banja
Račun:  200-3325990101908-33 Poštanska štedionica a.d. Beograd
Web: www.cudesnodrvo.rs