Irvas

4,200.00 RSD

Na zalihama (može da se kupi avansno)

Šifra proizvoda: 0023 Kategorija:

Namena: drvena igračka za slaganje. Igračka je drvena figura irvas, koju treba uspravno složiti. Irvas je kao i druge životinje sastavni deo svakog detinjstva. Slaganjem dete uči pojmove prilikom slaganja, „na dnu“ zatim „u sredini“ i“na vrhu“ kao i pojmove „lice“ i „naličje“ ali i da vizuelno uočava razlike u visini. Igračka je pogodna za igru kako unutra tako i napolju i lako se održava.

Igračka podstiče razvoj fine motorike, upornost, logičko razmišljanje i spretnost deteta ali učenju sistematičnosti i planiranju: delovi se moraju složiti određenim redoslednom. Idealna je dekoracija za dečiju sobu, sama ili u kombinaciji sa drugim životinjama za slaganje po istom sistemu. Dete može da komibinuje i ostale životinje za slaganje i da napravi svoju kolekciju životinja za slaganje koje su istovremeno i kvalitetni drveni ukrasi za dečiju sobu. Namenjeno je za decu od 3+ godine

Igračka se sastoji od više elemenata (9 elemenata), koji su fino obrađeni, dugotrajna je i korisna je za više generacija dece.

Materijal: kvalitetno tvrdo drvo

Dimenzije igračke: 19cm x 2cm x 12,2cm

Dimenzije pakovanja: 19,5cm x 12,5cm x 2,5cm

Boja: igračka-delovi igračke su farbani ekološkim bojama na vodenoj osnovi i zaštićena ekološkim lakom na vodenoj osnovi. Boje poseduju setifikat proizvođača. Boje su neškodljive i bezbedne za decu. Lak poseduje sertifikat proizvođača. Lak je neškodljiv i bezbedan za decu.

Sve površine se mogu prebrisati vlažnom krpom, ne potapati u vodu.

Rok upotrebe: neograničen