Pametni krugovi

3,000.00 RSD

Na zalihama (može da se naruči na upit)

Šifra proizvoda: 0015 Kategorija:

Namena: drveni krugovi za nizanje. Igračka pomaže u vizuelnom razlikovanju visine, učenju razlikovanja i mešanja boja, brojeve od 1 do 25, ralikovanje manjeg i većeg kruga u prečniku, debljih i tanjih krugova, razlikovanje krugova i valjka. Dete kroz igru i ređanje elemenata uči, podstiče koordinaciju oko-ruka. Takođe, na ovaj način se kod deteta podstiče i razvija logčko razmišljanje, a tokom igre detetu se pruža mogućnost da samo donosi odluku da li je nešto manje ili više. više ili niže kao i da sabira i oduzima, množi i deli.Dete uči i nekoliko boja, kao i da svaki niz krugova na valjku bude jednobojan ili pak u više različitih kombinacija boja.

Krugovi su isti u prečniku, a na 5 tankih valjaka treba nanizati po 5 krugova istih ili različitih boja.Osnova može biti i krug ali i otvorena krivudava linija.

Drvena igračka koja podstiće razvoj mašte i kreativnosti, fine motorike, spretnosti ali i planiranje, strpljenje i upornost deteta. Igračka sa brojnim mogućnostima za učenje kroz igru i zabavu. Namenjena za 3+ godine

Igračka se sastoji od više elemenata (37 elemenata), koji su fino obrađeni, dugotrajna je i korisna je za više generacija dece.

Materijal: kvalitetno tvrdo drvo

Dimenzije igračke: 20cm x 20cm x 11cm

Dimenzije pakovanja: 21cm x 21cm x 12cm

Boja: Igračka je farbana ekološkim bojama na vodenoj osnovi i a neobojene površine zaštićene su lakom na vodenoj osnovi. Lak i boje poseduju sertifikat proizvođača, i u potpunosti su bezbedni i neškodljivi za decu.

Sve površine se mogu prebrisati vlažnom krpom, ne potapati u vodu.

Rok upotrebe:neograničen

Težina0.800 kg