Kućica

1,560.00 RSD

Na zalihama (može da se kupi avansno)

Šifra proizvoda: 0017 Kategorija:

Namena: drvena igračka za slaganje. Igračka se sastoji od drvenih kocaka, valjaka i touglova koji se mogu slagati na različite načine. Kroz igru dete uči da razlikuje kocku i valjak, da razlikuje visinu elemenata, krug i valjak, kao i pojmove „više“ i „niže“, da razlikuje vizuelno debljinu elemenata ali i boje drvenih elemenata.  Igračka ima 7 različitih boja.

Igračka se može slagati različitim redosledom, tako da podstiče razvoj mašte i kreativnosti kod deteta, razvija osećaj za kombinovanje različitih boja.

Drvena igračka koja podstiće razvoj fine motorike, spretnost ali i planiranje, strpljenje i upornost deteta. Igračka sa brojnim mogućnostima za učenje kroz igru i zabavu. Namenjeno je za decu od 3+ godine

Igračka se sastoji od više elemenata (12 elemenata), koji su fino obrađeni, dugotrajna je i korisna je za više generacija dece.

Materijal: kvalitetno tvrdo drvo

Dimenzije igračke: 4,5cm x 4,5cm x 25 cm

Dimenzije pakovanja: 7,5 cm x 7,5 cm x 26 cm

Boja: igračka je farbana ekološkim bojama na vodenoj osnovi i zaštićena ekološkim lakom na vodenoj osnovi. Boja poseduje sertifikat proizvođača. Boja je neškodljiva i bezbedna za decu. Lak poseduje sertifikat proizvođača. Lak je neškodljiv i bezbedan za decu.

Sve površine se mogu prebrisati vlažnom krpom, ne potapati u vodu.

Rok upotrebe: neograničen

Težina0.400 kg