Jež

1,320.00 RSD

Na zalihama (može da se kupi avansno)

Šifra proizvoda: 0001 Kategorija:

Namena: drvena igračka za guranje ili vučenje. Igračka je drvena figura ježa sa točkićima, i kao i ostale životinje sastavni je deo svakog detinjstva. Dete guranjem ili vučenjem uči pojmove napred i nazad, podstiče razvoj motorike i spretnost deteta. Takođe, igračka je pogodna za igru kako unutra tako i napolju i lako se održava. Pored igre, igračka je istovremeno i odlična dekoracija za dečiju sobu, sama ili u kombinaciji sa drugim životinjama na točkiće. Dete može da kombinuje i ostale igračke na točkiće i da napravi svoju kolekciju životinja na točkiće, a istovremeno da ima kvalitetne drvene ukrase za svoju sobu. Igračka je kao i sve ostale životinje na točkiće, izrađena tako da dete može lako da je drži i vuče odnosno gura.

Svi elementi su izrađeni od kvalitetnog drveta i spojeni, fino obrađeni tako da je igračka dugotrajna i korisna za više generacija dece. Uzrast 3+

Materijal: kvalitetno tvrdo drvo

Dimenzije igračke: 14cm x 4cm x 8,2cm

Dimenzije pakovanja: 14cm x 9,5 cm x 4,5cm

Boja: igračka-delovi igračke su farbani ekoločkim bojama na vodenoj osnovi i zaštićena ekološkim lakom na vodenoj osnovi. Boje poseduju setifikat proizvođača. Boje su neškodljive i bezbedne za decu. Lak poseduje sertifikat proizvođača. Lak je neškodljiv i bezbedan za decu.

Sve površine se mogu prebrisati vlažnom krpom, ne potapati u vodu.

Rok upotrebe: neograničen

Težina0.130 kg