Svetionik

1,920.00 RSD

Na zalihama (može da se kupi avansno)

Šifra proizvoda: 0018 Kategorija:

Namena: drveni krugovi za nizanje. Igračka pomaže u vizuelnom razlikovanju visine i veličine krugova koji se nižu. Drveni krugovi su različiti u prečniku, ređaju se od najvećeg ka najmanjem, a na vrhu poređanih krugova se nalazi drvena kupica odnosno krov.Kroz nizanje dete uči da razlikuje visinu, veličinu krugova, brojeve od 1 do 7 kao i da razlikuje kupicu od krugova. Svaki krug je obojen u različitu boju, tako da slaganjem uči da razlikuje i boje kao i pojmove jake i svetle boje, odnosno da uočava njihove razlike. Namenjeno je za decu od 3+ godine

Drvena igračka koja podstiće razvoj fine motorike, logičko razmišljanje, spretnost, planiranje, strpljenje i upornost deteta. Igračka sa brojnim mogućnostima za učenje kroz igru i zabavu. Igračka uči dete da proba, da ne odustane kad pogreši a istovremeno je jako lep ukras za dečiju sobu.

Igračka se sastoji od više elemenata (8 elemenata), koji su fino obrađeni, dugotrajna je i korisna je za više generacija dece.

Materijal: kvalitetno tvrdo drvo

Dimenzije igračke: 7,5cm x 7,5cm x 25cm

Dimenzije pakovanja: 7,5cm x 7,5cm x 26 cm

Boja: igračka je farbana ekološkim bojama na vodenoj osnovi. Boje poseduju sertifikat proizvođača. Boje su neškodljive i bezbedne za decu.

Sve površine se mogu prebrisati vlažnom krpom, ne potapati u vodu.

Rok upotrebe: neograničen

Težina0.520 kg