Auto srce

960.00 RSD

Na zalihama (može da se kupi avansno)

Šifra proizvoda: 0007 Kategorija:

Namena: drvena igračka za guranje ili vučenje. Auto- sastavni je deo svakog detinjstva. Dete guranjem ili vučenjem uči pojmove napred i nazad, a igračka podstiče razvoj motorike i spretnost deteta. Takođe, igračka je pogodna za igru kako unutra tako i napolju i lako se održava. Pored igre, igračka je istovremeno i odlična dekoracija za dečiju sobu, sama ili u kombinaciji sa drugim autićima. Dete može da kombinuje i ostale autiće i da napravi svoju kolekciju, a istovremeno da ima kvalitetne drvene ukrase za svoju sobu. Igračka je izrađena tako da dete može lako da je drži i vuče odnosno gura. Iz sredine autića „izvučeno“ je srce.

Svi elementi su izrađeni od kvalitetnog drveta i spojeni, fino obrađeni tako da je igračka dugotrajna i korisna za više generacija dece. Auto nije preveliki tako da ga dete može nositi sa sobom bilo gde. Uzrast 3+

Materijal: kvalitetno tvrdo drvo

Dimenzije igračke: 11,9 cm x 4,5 cm x 9 cm

Dimenzije pakovanja: 12 cm x 9cm x 5cm

Boja: igračka-delovi igračke su obojeni bojama na vodenoj osnovi i zaštićeni ekološkim lakom na vodenoj osnovi.  Boje poseduju sertifikat proizvođača.Boje su neškodljive i bezbedne za decu. Lak poseduje sertifikat proizvođača. Lak je neškodljiv i bezbedan za decu.

Sve površine se mogu prebrisati vlažnom krpom, ne potapati u vodu.

Rok upotrebe: neograničen

Težina0.140 kg