Pametni valjak

3,360.00 RSD

Na zalihama (može da se naruči na upit)

Šifra proizvoda: 0016 Kategorija:

Namena:  drveni valjak, četiri različita poklopca i četiri različita oblika. Igračka na vrhu valjka ima 4 različita poklopca, a prilikom postavljanja zadatka, dete treba da ubaci oblik koji može da prođe kroz poklopac i upadne u valjak. Ova igračka omogućava razvoj sitne motorike, strpljenja, logičkog razmišljanja i povezivanja pojmova. Cilj igračke je da podstakne dete da misli, da proba, da ne odustane kada pogreši i idealna je za postavljanje zadataka detetu. Igračka sa brojnim mogućnostima za učenje kroz igru i zabavu. Igračka se sastoji od više elemenata (9 elemenata), koji su fino obrađeni, dugotrajna je i korisna je za više generacija dece. Namenjeno za decu od 3+ godine.

Igračka se sastoji od više elemenata (9 elemenata), koji su fino obrađeni, dugotrajna je i korisna je za više generacija dece.

Materijal: kvalitetno tvrdo drvo

Dimenzije igračke: 12cm x 12cm x 13 cm

Dimenzije pakovanja: 13cm x 13cm x 17cm

Boja: igračka je farbana bojama na vodenoj osnovi i zaštićena ekološkim lakom na vodenoj osnovi. Boja poseduje sertifikat proizvođača. Sve boje su neškodljive i bezbedne za decu. Lak poseduje sertifikat proizvođača. Lak je neškodljiv i bezbedan za decu.

Sve površine se mogu prebrisati vlažnom krpom, ne potapati u vodu.

Rok upotrebe: neograničen

Težina0.700 kg