Kuglice nizalice

1,560.00 RSD

Na zalihama (može da se kupi avansno)

Šifra proizvoda: 0022 Kategorija:

Namena: drvene kuglice za nizanje. Igračka se sastoji od 10 raznobojnih kuglica prečnika 3 cm, igle za nizanje i kanapa. Ova igračka je idealna za razvoj fine motorike, finih pokreta prstiju, razvija spretnost, strpljenje i upornost deteta. Takođe, igračka razvija korišćenje obe ruke istovremeno i leve i desne, njihovu saradnju kao i koordinaciju oko-ruka ali korišćenje svih 10 prstiju. Takođe, dete može nizati kuglice nezavisno od boje kako želi ili po redosledu koji zadaje roditelj.

Razvija i podstiče pažnju, usredsređenost, preciznost, strpljenje, kreativnost, ali i razlikovanje boja, njihovo kombinovanje, a time razvija maštu,osećaj za planiranje i osečaj za kombinovanje i slaganje boja po istom ili različitom redosledu. Namenjeno je za decu od 3+ godine

Igračka se sastoji od više elemenata (11 elemenata), koji su fino obrađeni, dugotrajna je i korisna je za više generacija dece.

Materijal: kvalitetno tvrdo drvo

Dimenzije igračke: 40 cm

Dimenzije pakovanja: 15,5cm x 7,5cm x 4,5cm

Boja: igračka je farbana bojama na vodenoj osnovi i zaštićena ekološkim lakom na vodenoj osnovi.Boje poseduju sertifikat proizvođača. Boje su neškodljive i bezbedne za decu. Lak poseduje sertifikat proizvođača. Lak je neškodljiv i bezbedan za decu.

Sve površine se mogu prebrisati vlažnom krpom, ne potapati u vodu.

Rok upotrebe: neograničen

Težina0.120 kg